TITULOVÝ ZÁPAS O OPASOK ORGANIZÁCIE PCF V BANTAMOVEJ VÁHE

Dôvodov prečo sa osobne zúčastniť na najbližšom podujatí organizácie PCF s podtitulom the KINGS of SUMMER, 30.6. v športovej hale v Spišskej Novej Vsi je niekoľko. Organizácia PCF usporiadala zápas, na ktorý nezabudnete. Vo váhovej kategórií do 61kg pôjde o veľa…

Od jednej z najlepších fightcard v histórii organizácie PCF, ktorá je zostavená zo štyroch vyrovnaných predzápasov a ôsmich PROFI fightov špičkovej úrovne, cez nadupanú svetelnú a hudobnú show, po skvelý servis pre fanúšikov PCF, kde bude po prvý krát otvorená PCF FANZONE pre všetkých návštevníkov podujatia.

Pristavme sa pri PROFI fighcard kde vrcholom nie len tohto večera, ale aj celej slovenskej MMA scény bude zápas o titul organizácie PCF do 61kg medzi dvojkou slovenského rebríčka do 61 kg MIROSLAVOM KUBÁŇOM a domácou hviezdou, trojkou slovenského rebríčka do 61kg LADISLAVOM „BLACKPRINCE“ KOKYM.

Dvaja spomínaní fighteri si to medzi sebou v PROFI titulovom fighte na 5x5min rozdajú nie len o spomínaný titul, čiže opasok PCF, ale taktiež pôjde o post slovenskej dvojky v MMA rebríčku do 61kg.

Predstavme si stručne oboch aktérov titulového zápasu, obaja sú v plnej príprave a obaja sa na vrchol PCF 18 veľmi tešia.

MIROSLAV KUBÁŇ

35 rokov, 166 cm, 61 kg,  kariéra 12 výhier, 11 prehier, 2 remízy, odchovanec CERBEROS GYM Nové Mesto Nad Váhom

LADISLAV „BLACKPRINCE“ KOKY

18 rokov, 170 cm, 61 kg, kariéra 10 výhier, 4 prehry, odchovanec PIT GYM LEVOČA

Tento zápas sľubuje MMA tej najvyššej európskej kvality, obaja sú skvelými športovcami, a jednoznačne odporúčame tento zápas vidieť 30.6.2018 od 19:00 hod., v športovej hale v Spišskej Novej Vsi NAŽIVO.

NEZABUDNI, že lístky priamo na svoje miesto podľa vlastného výberu si vieš pohodlne zakúpiť v sieti TICKETPORTAL, stačí ak klikneš na tento link: https://goo.gl/oXYbX7

AK CHCEŠ VIDIEŤ PCF 18 z najlepšieho možného miesta so všetkým možným komfortom, vo VIP PLATINUM sektore nám ostávajú voľné posledné 4 stoly, tak ak máš záujem volaj na : 0905222745, 0908995411

..