Najstaršia a najstabilnejšia slovenská MMA organizácia Pit Cage Fighting, ktorá prináša fanúšikom MMA radosť už od roku 2011, a stála pri zrode slovenského MMA sa môže pýšiť novým zvučným menom.

Zmluvu s organizáciou PCF podpísal slovenským fanúšikom známy MARIUSZ „RADZIK“ RADZISZEWSKI !!! (čekuj video dole v článku)

Populárny „Radzik“ ktorého neslávne a kontroverzne zdolal na podujatí Oktagon 5 Gábor Boráros, chce slovenským fanúšikom a fanúšikom PCF ukázať, aký fighter v skutočnosti je, a sľubuje nám ako vždy pri svojich zápasoch skvelú show a MMA srdce, ktoré stále naplno vkladá do svojich zápasov. Vždy je zárukou kvalitných zápasov, a my veríme, že na PCF 18 the KINGS of SUMMER tomu nebude inak, pretože sa predstaví v hlavnom zápase, ktorý bude predzápasom titulovému zápasu Laco „BlackPrince“ Koky vs. Miroslav Kubáň o post slovenskej dvojky do 61kg.

„Radzik“ sa naplno na PCF 18 pripravuje v jednom z najlepších poľských MMA gymov a to v SHARK TOP TEAM aj po boku Karoliny Kowalkiewicz, ktorá je jednou zo ženských svetových UFC TOPSTARS, jeho rekord hovorí sám za seba, čekni ho tu: http://www.sherdog.com/fighter/Mariusz-Radziszewski-10787

Organizácia PCF týmto podpisom začína pracovať na mene jeho súpera, a povieme Vám pravdu, keď vyslovíme meno RADZISZEWSKI nie každému fighterovi sa do toho chce ísť, a asi aj vedia prečo 🙂

V najbližšej dobe však meno jeho súpera prezradíme a my už teraz vieme, že fanúšikovia PCF sa môžu tešiť na jednu z najkvalitnejších fightcard PCF v jej histórii, a na dva TOP vrcholy večera PCF 18 the KINGS of SUMMER.

30.6.2018, športová hala Spišská Nová Ves, kúp si lístok na TOP EVENT výhodne v  predpredaji, a zaži jeden z najlepších športovo-kultúrnych zážitkov leta 2018.

Lístky kupuj pohodlne presne podľa svojho výberu miesta tu:

tickets: http://bit.ly/PCF18-Ticket
VIP platinum: 0905222745, 0908995411