PCF posúva úroveň zápasov na ďalší level

Organizácia PCF si dala za úlohu pri podujatí PCF 17 Xmas REVOLUTION posunúť sa vpred v každom smere. Svoje doterajšie dlhodobé a výborné účinkovanie na slovenskej MMA scéne  má v pláne ešte vylepšiť,  sprievodný program, služby pre fanúšikov, komfort pre VIP hostí sú toho dôkazom.

Keďže organizácia PCF je známa v prvom rade svojou úrovňou, kvalitou a vyrovnanosťou zápasov a tak to stále ostane, po všetkých vylepšeniach nemohol ostať hlavný zápas večera bokom…

Okrem známych domácich tvári si organizátori pripravili aj skutočnú lahôdku. V hlavnom zápase večera sa totiž proti sebe postavia slovenská hviezda Vojto Barborík a brazílsky „mäsiar“ Rafael ´The Butcher´ Macedo

Vojto Barborík trénuje a reprezentuje OFA BRATISLAVA, je na víťaznej vlne, keď naposledy získal opasok organizácie Titan Fight Night po jednoznačnom priebehu. Vojto Barborík má skóre na sherdog 5-1, pričom všetky výhry zaznamenal pred limitom a stále na submission. Jedinú prehru zaznamenal na PCF 10 COMEBACK, kde v súboji o opasok prehral na body s terajším šampiónom ruskej organizácie Fight Nights Global Tomášom DEÁKOM. Vojto je zdravotne v poriadku a tak túto výzvu neváhal vziať. O tom, že to bude výzva poriadna svedčí aj meno jeho súpera.

Rafael “ The Butcher “ Macedo trénuje a reprezentuje FRONTLINE ACADEMY GOTEBORG (SWE) , ale narodil sa a žije v meste SALVADOR, BRAZÍLIA, „The Butcher“ je všestranný bojovník so skóre 8-4, keď 4 výhry zaznamenal na submision, 3 výhry zaznamenal TKO a jedenkrát zvíťazil na body, všetko zápasy s veľmi kvalitnými borcami.

23.decembra v športovej hale v Spišskej Novej Vsi sa tak diváci môžu tešiť na súboj dvoch výborných grapplerov, od ktorých sa očakáva ukončenie pred limitom. Bude teda veľmi zaujímavé sledovať, s akou taktikou vyrukujú oba tábory.

Lístky na PCF 17 Xmas REVOLUTION sa aj kvôli tejto MMA lahôdke míňajú veľmi rýchlo, preto organizátori PCF odporúčajú potencionálnym fanúšikom si ich zakúpiť čím skôr, kedže športová hala je limitovaná svojou kapacitou, a je dosť možné, že hala sa kapacitne zaplní a veľa fanúšikov stratí možnosť užiť si tento nadupaný večer po každej stránke.

Lístky si jednoducho zakúpite na :

lístky/tickets: http://bit.ly/PCF17-Ticket
viac info/more info: http://pcf.sk