O&M Group BV s.r.o. je niekoľko násobným hlavným partnerom Pit Cage Fighting 17 Xmas Revolution.

Spoločnosť  O&M Group BV s.r.o. bola založená v roku 2015. V stavebnom odvetví,  od roku 2009 pôsobili pod súkromnou spoločnosťou MMO Group s.r.o. Táto spoločnosť sa krok po kroku pretransformovala na O&M Group BV s.r.o.

V Európskom stavebnom odvetví pôsobia 7 rokov. Od ich vzniku sa stali vyspelou spoločnosťou so stabilnou pozíciou aj v prostredí plnom konkurencie a výziev. Stali sa spoľahlivým partnerom na profesionálnej úrovni  a dokážu splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky investorov. Výsledkom ich práce sú spokojní klienti a veľké množstvo uskutočnených projektov. Nakoľko chcú zákazníkom zaručiť kvalitne a profesionálne odvedenú prácu, takmer všetko zabezpečujú sami a nespoliehajú sa na subdodávateľov. Disponujú veľkým množstvom certifikátov a ich know-how, personál a materiály dokážu splniť všetky kritéria. Spokojnosť  klientov, reputácia  spoločnosti ako aj vzostup ich prosperity, sú dôkazom toho, že to čo robia, robia naozaj dobre.

Servis:

• Tepelná izolácia
  • Lešenárske práce
  • Maliarske práce
  • Interiérové a exteriérové práce
  • Štrukturálne práce a pokladanie tehál
  • Tesárske práce
  • Stolárske práce
  • Úprava terénu
  • Cestárske práce
  • Zváračské práce

Kontakt