Organizácia PCF sa snaží držať nie len kvalitu svojich eventov, ale aj kvalitu ponúkaných služieb pre atlétov z oktagonu a ich tímy. Preto si pochvaľujeme spoluprácu z jedným z najlepších hotelov v regióne Spiš – Hotel u Leva.

Hotel U Leva v Levoči uspokojí Vašu potrebu jedinečnosti, atmosféry, elegancie a luxusu za veľmi dobrú cenu. Každá izba má svoj vlastný charakter a farebnosť. Tajomné zákutia dvoch zrekonštruovaných historických meštianskych domov, ktorých najstaršia časť je zo 14. storočia sa výborne dopĺňajú s moderným pohodlím. Z okien hotela je nádherný výhľad na stredoveké centrum Levoče s renesančnou radnicou, klietkou hanby a gotickým kostolom svätého Jakuba v ktorom sa nachádza gotický oltár Majstra Pavla z Levoče, najvyšší na svete.

Súčasťou hotela je seminárna miestnosť, vhodná pre organizovanie spoločenských podujatí, semináre a rodinné slávnosti, salónik a výborná reštaurácia. K službám patrí aj fitness centrum so saunou a masážami, predaj suvenírov. Na prízemí jednej budovy je lekáreň. Parkovanie zdarma poskytuje hotel v chránenom priestore vo dvore za hotelom. WIFI internetový prístup je dostupný v blízkosti seminárnej miestnosti a na väčšine izieb. V niektorých izbách je internetové pripojenie zabezpečené cez internetovú sieť. Ako jeden z mála hotelov v Levoči je Hotel U Leva bezbariérový, k dispozícii je výťah a izba pre imobilných.

Odborné konferencie, semináre a firemné podujatia
Levoča je ideálne miesto pre odborné konferencie, semináre a firemné podujatia. Má veľkú a kvalitnú ubytovaciu kapacitu do 300 účastníkov. Priamo na námestí je kongresová sála, divadlo, kino. Jedno z najzachovalejších stredovekých miest na Slovensku ponúka neopakovateľnú historickú kulisu pre stretnutia na najvyššej úrovni.

Tím PCF je presvedčení, že všetci ubytovaní hostia PCF 17 Xmas REVOLUTION sa v hoteli budú cítiť výborne, a tým pádom sa to odzrkadlí aj na výkonoch atlétov v oktagone.