Ako iste všetci dobre viete, šampiónom organizácie PCF vo váhe do 61 kg a Slovenskou dvojkou v tejto váhovej kategórii sa na podujatí konanom 30.6.2018 v Spišskej Novej Vsi – PCF 18 the KINGS of SUMMER stal odchovanec PIT GYM LEVOČA – LADISLAV „BLACKPRINCE“ KOKY.

Lacov úspech a progres neostal dlho bez odozvy, a Laco spolu s vedením organizácie PCF spustili rokovania s najlepšou a najväčšou MMA organizáciou v Česko-Slovensku, organizáciou XFN.

Po obojstrannej dohode, ktorá neostala len na podpísaní Laciho do XFN, a o ktorej Vás budeme v krátkom čase informovať, sa Laci predstaví na zatiaľ historicky najväčšom podujatí MMA na Slovensku, a to na XFN 13, ktoré sa uskutoční 21.10.2018 na najväčšom hokejovom štadióne na Slovensku, v aréne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Prestup Laciho do najväčšej MMA organizácie je zadosťučinením nielen pre Laca samotného, ale taktiež odzrkadluje koncepčnú prácu hlavného trénera PIT GYMU Levoča Dávida „Babyface“ Kedžucha, zakladateľa organizácie PCF, a taktiež generálneho manažéra PCF Paliho Hrubého.

Laciho prestup neznamená koniec jeho účinkovania v organizácii PCF, PCF ostáva stále jeho domovskou organizáciou, a predstaví sa už na jej najbližšej akcii, kde vo svojom zápase bude obhajovať opasok šampióna PCF vo váhe do 61kg, a to na podujatí PCF 19 the ROAD to be LEGENDARY.

Všetci v klube PIT GYM Levoča, v organizácii PCF sme nesmierne nadšení z posunu a progresu nášho fightera, pretože jeho cesta otvára dvere ďalším naším fighterom a je len na ich prístupe a profesionalite ako s ponúknutou šancou naložia.

Organizácie PCF a XFN, tak ako sme informovali vyššie, majú pripravené veľké novinky pre svojich fanúšikov a samozrejme VY všetci budete pri ich postupnom odhaľovaní, pretože sa máte naozaj na čo tešiť.