Je veľa partnerov, firiem , spoločností, súkromných osôb, organizácií, s ktorými MMA organizácia Pit Cage Fighting od uvedenia v roku 2011 na športový trh spolupracovala.

Všetkých si srdečne vážime, a sme vďační za podporu, a spoločnú cestu, ktorú sme krátkodobo, alebo dlhodobo spoločne prešli.

Dnes by sme chceli zviditeľniť spoločnosť, s ktorou spolupracujeme síce krátko, od akcie PCF 17, ale chceme ju zviditeľniť z viacerých dôvodov.

Spoločnosť PROGRUP reklamná agentúra, je spoločnosťou, kde nájsť inšpiráciu vo viacerých smeroch, od ich prístupu, komunikácie, profesionality až po výsledný produkt, je veľmi ľahké.

Organizácia PCF je maximálne vďačná za možnosť spolupracovať s touto spoločnosťou, pretože ľuďmi z PROGRUPU sa inšpirujeme aj my sami.

Od vedenia spoločnosti až po samotných zamestnancov je spolupráca úžasná a my si túto spoločnosť ceníme natoľko, že sa stala naším hlavným partnerom podujatí PCF.

POKORA, ĽUDSKOSŤ, PROFESIONALITA, SKVELÁ KOMUNIKÁCIA, SCHOPNOSŤ POMÁHAŤ je len zlomkom vlastností, ktorými táto spoločnosť disponuje.

Samozrejme výsledný produkt, ktorý daný zákazník obdrží je taktiež odrazom daných spomenutých vlastností, a aj to je dôvod, prečo sme aj my v PCF s výsledným produktom vždy nadmieru spokojní.

Ak chcete, aby bola možno aj Vaša budúca spoločnosť úspešná, chodte sa inšpirovať do reklamnej agentúry PROGRUP, sme si istí, že Vám veľmi radi poradia, pretože ich cieľom je pomáhať, spájať ľudí, spoločnosti, organizácie a byť úspešní, pretože úspech je cesta, po ktorej je nutné kráčať každý deň, a to v spoločnosti PROGRUP, každý deň robia.

ĎAKUJEME